18.09.19 CS Hej Gitte Ville bare lige fortælle at C nærmest kunne gå på vandet af bare lykke efter i går. Hun kan mærke at det hjælper og jeg kan mærke at jeres samtaler gør instryk på hende, på den mest positive måde. Du får hende til at forstå at hun godt kan slippe af med sin angst og den besked har bare gjort indtryk. hun stråler ligefrem når hun fortæller om sine besøg hos dig.

______________________________________________________

26.03.19 HR Jeg gør sjælendet noget for mig selv men det er jeg begyndt på. jeg er så heldig at jeg har en kollega som også er massør. Hun er super dygtig og vildt grundig. i de roligste omgivelser giver hun dig en top behandling. du behøver slet ik fortælle hvor du har ondt- hun finder selv punkterne. indtil i dag har jeg kun haft behandlinger med oliemassage. efter min oliemassage fik jeg en smagsprøve på kropsterapi. jeg ved ik hvordan jeg skal beskrive det andet end jeg virkelig kom i kontakt med hele min krop. jeg mærkede flere gange varmen strømme igennem min krop. alle sanser kom i svingninger. jeg har allerede bestilt en ny tid.

_____________________________________________________

25.03.19 AJ.  Kropsterapeut behandling det kan helt bestemt anbefales, Gitte er virkelig dygtig.. siger en der har lagt krop til.

_____________________________________________________

01.11.15 JH. Jeg startede hos Gitte i juni 2014 og har kommet hos hende fast lige siden, jeg startede med massage, hele kroppen, jeg har leddegigt, slidgigt, fibromyalgi og lidt andre skavanker.

Så prøvede jeg hendes massage, hun kommer i dybden, kan lindre mange af mine smerter, og samtidig er det rart, hun går i dybden med de "slemme" knuder jeg danner, især mine muskler og sener. 

I år skulle jeg så prøve hendes nyerhvervelse, varmetæppe med infrarød stråler.det skal da siges, de går ind og gør noget ved både muskler og også ved de arvævsdannelser, jeg desværre producerer. Det er varmt, ja 60 grader, men det hjælper og man mærker de små prik strålerne giver, forskellige steder i kroppen, så ja det afhjælper. 

Jeg får nu både almindelig massage og varmetæppe, og jeg nyder hvert minut af de 60 minutter det varer.

Det kan kun varmt anbefales. 

__________________________________________________

15.10.15 CM Jeg vil bare sig tusind tak for en kanon behandling i går, jeg har været spæk fyldt med energi i dag og intet har kunne slå mig ud af kurs.

Hold nu op en fantastisk følelse, glæder mig allerede til næste gang.

__________________________________________________

29.9.15 H. Mange tusinde tak for i går, det hjalp virkelig meget på min "bagdel" og jeg kan mærke at musklerne kan give sig når jeg strækker ud, kan gå op af vores trapper ude smerter, nu tro jeg, jeg bliver ok igen, takket være dig. 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.11 | 18:34

Hej Gitte
Hvad er forskellen på fysiologisk og dybdegående massage?
Mvh Louise

...
05.09 | 14:35

Hej nikolaj
Jeg har lukket i weekenden
Så desværre
Mvh Gitte

...
05.09 | 14:17

Kan der laves aftaler til om lørdagen?

...
13.08 | 19:03

Hej Rita
Det er ok, hvilke behandling og på hvilke dag og tidspunkt passer dig bedst ??

...
Du kan lide denne side